Din lokale glarmester i Køge

Din lokale glarmester i Køge

Vi laver komplette løsninger tilpasset dig

Har du en glasopgave? Sætter du pris på grundighed, holdbarhed og godt håndværk? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har stort fokus på den glade kunde, så vi sørger altid for at yde den bedste service – hver gang.

Hos JGS Metal leverer vi komplette løsninger tilpasset dig. Vi sørger for at fremstille, levere og montere dit glas. Du vil derfor kunne slippe bekymringerne og overlade alt arbejde til os.

Som din lokale glarmester i Køge udfører vi opgaver som:

Når du vælger din lokale glarmester i Køge, til at løse din opgave, vælger du en professionel og ærlig samarbejdspartner, som altid sætter dig og dine behov først. Med vores mange års erfaring og høje faglige viden, kan vi altid tilbyde dig den bedste rådgivning og vejledning på markedet.

lang new yorker væg med dør

Kvalitetshåndværk fra øverste hylde

Vi fremstiller altid vores glas specielt til dig og udfra dine ønsker. Din tryghed er vigtig for os. Når du vælger en erfaren glarmester der altid leverer gode og holdbare løsninger, kan du slippe bekymringer helt, slappe af og nyde det gode håndværk.

Vi sørger for at lave et godt stykke håndværk, som du kan være glad for mange år ud i fremtiden. Vi ønsker at skabe tryghed for dig, så vi sammen kan opbygge et langvarigt samarbejde. Vi har en ambition om at være din lokale glarmester i Køge.

Ønsker du også et langvarigt samarbejde med din glarmester i Køge? Har du en opgave der skal løses? Eller er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 22 96 62 eller skrive en e-mail til kontakt@jgsmetal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os