Din lokale glarmester i Køge

Kvalitetsløsninger til både privat- og erhvervskunder

En glarmester med fokus på dine ønsker og behov

JGS Metal & Glas er din professionelle samarbejdspartner, når du har brug for hjælp til alt fra smedeopgaver til glarmester opgaver. Med vores mange års erfaring i branchen har vi oparbejdet en stor ekspertise, hvilket gør os i stand til at kunne leverer komplette løsninger, som er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov. Vi klarer både levering og montering af din ønskede glasløsning, således at du blot kan overlade ansvaret til os. Vores glarmester afdeling kan blandt andet tilbyde: 

Uanset hvilken type glarmester opgave du har brug for hjælp til, så står vi i JGS Metal & Glas klar til at løfte opgaven for dig. Hvis ikke din opgave er nævnt i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring kan vi som regel hjælpe dig alligevel.

Vælg en erfaren glarmester til din opgave

Når du skal have løst en glarmester opgave, er det vigtigt at du vælger en glarmester hvor mavefornemmelsen er god. Hvis monteringen ikke er udført korrekt, kan udtrykket hurtigt blive sjusket. En brusevæg som er monteret skævt vil eksempelvis syne forkert og få vandet til at rende ud på gulvet, hvilke i værste fald kan lede til fugtskader. Hos JGS Metal & Glas har vi styr på vores håndværk, og du er derfor i trygge hænder med os på holdet. Med vores komplette løsninger får du både levering og montering udført i høj kvalitet.

Går du og drømmer om at få en skræddersyet løsning, som passer perfekt til din bolig, og er lavet ud fra dine ønsker og behov? Så tøv ikke. Kontakt vores glarmester allerede i dag og lad os sammen tage en snak om din kommende opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan kontakte os på telefon 27 62 22 00 eller send os en e-mail på jg@jgsmetal.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os