Ståltrapper

Ståltrapper

Vi kan lave dine nye trapper

Skal du have lavet en ny trappe? Hos JGS Metal kan vi uden problemer fremstille helt unikke ståltrapper, der lever op til alle dine ønsker, behov og forventninger.

Fra vores værksted i Køge designer vi robuste, nydelige og slidstærke nye trapper for kunder på hele Sjælland. Skal du for eksempel have lavet en indvendig trappe til at forbinde etagerne eller en udvendig trappe, der fører op til balkonen, terrassen, havedøren eller lignende, så kan vi hjælpe med en vedligeholdelsesfri løsning, som er fremstillet i rustfri eller galvaniseret stål og eventuelt kombineret med træ på gelænder og trin.

Når vi bliver sat til at lave nye trapper for dig, så kan du naturligvis selv bestemme designet, hvorefter vi vil udføre arbejdet for dig. Vi sørger for, at de nye trapper passer til stilen i dit hus – uanset om de skal bruges inde eller ude.

Sådan foregår processen

Når du har besluttet dig for, hvordan din nye flotte trappe skal se ud, og hvilke materialer den skal udføres i, så går vi i gang med at visualisere løsningen (evt. i 3D illustration).

Når du har godkendt tegningen, fremstiller vores dygtige smede trappen i vores eget værksted, og inden du får leveret produktet, prøveopsætter og monterer vi det altid på værkstedet. Det giver dig den største sikkerhed for optimal kvalitet, finish og holdbarhed, så du med garanti kan glæde dig over resultatet i mange år.

Uanset hvilken trappeløsning du ønsker, så hjælper vi dig gerne med at gå fra idé til virkelighed.

Vil du høre mere om mulighederne med nye trapper?

Har du spørgsmål angående vores priser såsom hvad koster nye trapper? Eller kunne du tænke dig en samtale med os omkring, hvad du har af muligheder? Så kontakt os gerne på telefon 60 22 96 62, e-mail kontakt@jgsmetal.dk eller via vores kontaktformular, hvor vi kan høre mere om din opgave eller udarbejde en pris til dig.

Vi hjælper kunder på hele Sjælland med at designe og udføre unikke ståltrapper, og vi sikrer en god proces hele vejen fra idé til færdigt produkt. Henvend dig i dag og få professionel hjælp.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os