Brusevægge og brusedøre

Flotte og langtidsholdbare løsninger til dit badeværelse

Brusevægge og brusedøre til badeværelset

I JGS Metal & Glas har vi stor erfaring inden for produktion og montering af brusevægge og brusedøre i glas. Hos os får du altid skræddersyet løsninger, som alle er udarbejdet ud fra dine ønsker og behov. Vores brusevægge og brusedøre kan produceres i både almindeligt glas, matteret glas og farvet glas, det er derfor helt op til dig hvordan du ønsker din løsning til badeværelset skal tage sig ud. Grundet vores store erfaring i branchen kan får du altid kompetent rådgivning i forbindelse med din opgave. Ydermere vil du med vores brusevægge og brusedøre i glas opleve at de:

 • Holder i længere tid end 
 • Holder rummet lyst
 • Er nemme at rengøre

Vores bruseløsninger er fremstillet af glas i høj kvalitet og bliver ydermere hærdet inden levering, således at det som minimum holder lige så godt hvis ikke længere end løsninger i andre slags materialer. Har du et mindre badeværelse, vil brusevægge og brusedøre i glas sikrer, at det naturlige lysindfald problemfrit vil kunne komme igennem rummet og dermed holde det lyst og åbent.

Din sikkerhed for et flot og langtidsholdbart resultat

Ønsker du at give badeværelset en makeover, så kommer du utrolig langt med nye brusevægge og brusedøre, da disse udgør en stor andel af det samlede udtryk for badeværelset. Vi har gennem årene hjulpet et hav af privat- og erhvervskunder, foreninger og institutioner med deres opgaver i forskellige størrelser. Vælger du os til at varetage produktionen samt levering og montering af dine nye brusevægge eller brusedøre, så er du derfor i trygge hænder hos en erfaren glarmester.

Få et uforpligtende tilbud på brusevægge og brusedøre

Har du brug for rådgivning i forbindelse med din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at løfte opgaven med alt fra valg af løsning til levering og montering. Du kan kontakte os på telefon 27 62 22 00 eller ved at sende os en e-mail på jg@jgsmetal.dk. Derudover er du også mere end velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

 • Mere end 20 års erfaring

  Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os