Brusevægge og brusedøre

Brusevægge og brusedøre

Skab dit eget personlige badeværelse

Ønsker du at opgradere dit badeværelse? Skal der ske noget nyt og spændende? Så bør du overveje nye brusevægge og brusedøre. Nye brusevægge og brusedøre kan give dit badeværelse nyt liv og vil skabe et mere personligt udtryk.

Hos JGS Metal og Glas har vi mange års erfaring, og et team af dygtige specialister. Vi hjælper hver dag med at løse vores kunders metal- og glasopgaver. Vi har sammensat et hold af glarmestre som er specialiserede indenfor blandt andet:

Du kan derfor altid få hjælp til dine opgaver. Vi løser store og små opgaver for både private, virksomheder, foreninger og institutioner. Vi klarer enhver opgave fra start til slut, og du er altid er sikret at opgaven er færdiggjort til den aftalte tid. Vi sørger for at servicen altid er i top, så du kan nyde dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Hop med på moden med en New Yorker væg

Du kan også få vores brusevægge som en New Yorker væg. Den stillede og moderne vægtype som er inspireret af en af det rå look fra produktionshaller i USA, er en glasvæg med sort messingramme.

Med brusevægge i new yorker design, får du et tidløst look i dit hjem. Vi fremstiller altid brusevægge og brusedøre skræddersyet til dit behov og dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på brusevægge og brusedøre

Vi tilbyder altid rådgivning og vejledning i forhold til dine nye brusevægge og brusedøre. Når du vælger os garantere vi et kvalitetshåndværk med fokus på holdbarhed og konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os til en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 60 22 96 62 eller skriv en e-mail til kontakt@jgsmetal.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os