New Yorker-væg
fremstilles og monteres

New Yorker-væg

New Yorker-væg

Drømmer du om et stilrent og enkelt look, hvor design og lysindfald spiller en stor rolle, så er en New Yorker væg måske løsningen for dig, eller din virksomhed. Hos JGS Metal, tilbyder vi komplette løsninger, hvor du er med i hele processen, intet er for stort eller små.

Vores dygtige, dedikerede medarbejdere fremstiller og leverer dagligt projekter til vores kunder, over hele Sjælland.

Hvordan laver man en New Yorker væg?

Når vi får en henvendelse, indleder vi med et uforpligtende møde, hvor vi afstemmer dine ønsker for udseende og udtrykket på din New Yorker væg. Vi vender mulighederne for montage, samt hvilken funktionalitet der ønskes, om væggen skal leveres med, eller uden dør. Det kan også være der ønskes en helt anden løsning, måske i form af en skydedør, eller et vindueselement. 

Efter mødet udarbejder vi et løsningsforslag, samt tilbud på dit skræddersyet projekt. Når tilbuddet accepteres, starter fremstillingen vores eget værksted. Herefter er vi klar med det færdige produkt, som vores erfarne montør kommer ud og montere hos dig. Så du kan blot læne dig tilbage og nyde resultatet. 

Få et uforpligtende tilbud på en new yorker væg

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige løsninger og priser, vi kan tilbyde inden for New Yorker vægge.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi tager imod opgaver på hele Sjælland.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os