New Yorker-væg
fremstilles og monteres

New Yorker-væg

New Yorker-væg

Drømmer du om en stilren og moderne New Yorker væg i dit hjem? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JGS Metal i Køge kan vi tilbyde en speciallavet New Yorker væg, så kunne du tænke dig en moderne og unik løsning, står vi klar til at hjælpe dig.

Fra vores adresse i Køge kører vi ud til privatpersoner på hele Sjælland for at montere den nye glasvæg til en billigere pris end vores konkurrenter.

new yorker væg

Hvordan laver man en New Yorker væg?

Når vi får en henvendelse fra en kunde, der kunne tænke sig at få monteret en af de populære New Yorker vægge i sit hjem, starter vi altid med at tage på et indledende og uforpligtende kundebesøg, hvor vi snakker om, hvor væggen skal monteres henne, og hvilken funktion den skal have – for eksempel om den skal være med eller uden dør. Herefter måler vi op, så vi ved, hvor stor den ønskede New Yorker væg skal være.

Efter besøget udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris ud fra de informationer og de mål, vi har fået ude hos kunden. Hvis tilbuddet bliver godkendt af kunden, går vi i gang med at fremstille den unikke væg på vores værksted, og når den er færdigproduceret, sørger vi for montering ude hos kunden.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige løsninger og priser, vi kan tilbyde, når det kommer til en New Yorker væg, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi tager imod opgaver på hele Sjælland.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os