STÅLGELÆNDERE FRA JGS METAL

En fusion af æstetik og funktionalitet

SMUKKE OG LANGTIDSHOLDBARE KONSTRUKTIONER

Med et stålgelænder fra JGS Metal får du ikke blot en funktionel løsning – du får en æstetisk forbedring af din ejendom. Vores unikke, skræddersyede stålgelændere er designet til at forhøje både udtrykket og værdien af din ejendom, uanset om de er placeret på en veranda, altan eller balkon. Hver eneste løsning er specialfremstillet og unik, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores løsninger bliver fremstillet i Danmark, fra vores værksted i Køge.

På den måde sikrer vi, at vores produkter er af højeste standard, hvad enten de er lavet af vedligeholdelsesfrit rustfrit stål eller galvaniseret jern.

STÅLGELÆNDER TILPASSET DINE ØNSKER OG BEHOV

Et stålgelænder fra JGS Metal tilføjer ikke kun sikkerhed, men også stil til dit hjem. Har du i dit hjem niveauforskelle eller en trappe, som kræver et smukt stålgelænder, så får vi det til at passe ind i dit hjem. Ud fra vores mange års erfaring og stærke kompetencer, udtænker vi en løsning, som er tilpasset efter dine ønsker og behov, så vi sammen opnår det bedste resultat.

KONTAKT OS I DAG FOR AT REALISERE DIT PROJEKT

Er du klar til at skille dig ud fra mængden og forvandle din ejendom med et elegant og funktionelt stålgelænder? Hos JGS Metal er du garanteret personlig service og professionel rådgivning. Vi står klar med tegningsmateriale og 3D visualiseringer, så du kan se, hvordan dit projekt vil tage sig ud. Ring til os på 60 22 96 62 eller udfyld vores kontaktformular for at starte dialogen om dit kommende projekt. Vores team af kompetente smede og designere ser frem til at arbejde sammen med dig for at skabe en smuk og langtidsholdbar løsning til din ejendom.

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os