Levering og montering af glasdøre

Til både indendørs og udendørs brug

Glasdøre og de mange muligheder

Glasdøre kan monteres med karm, som du kender det fra almindelige døre, eller siddende direkte i beslag. Dørene kan leveres som skydedøre og monteres i systemer, som sikrer en stabil og holdbar løsning. Glasskydedøre kan ligeledes leveres med soft close, som mange typisk kender fra køkkenskufferne. Vi producerer glas både som klart, mat og som farvet. Løsningen er altid lavet ud fra dine ønsker. Glasdøre er ideelle at gøre brug af i blandt andet:

 • Mødelokaler
 • På kontoret
 • Storcentre
 • Badeværelser
 • Udestuen
 • Som terrassedør
 • Og lignende

Der findes et væld af anvendelsesmuligheder inden for glasdøre. Hvis du ønsker lys og luft, men alligevel vil have mulighed for at skærme af, så er en glasdøre det rette valg for dig.

lang new yorker væg med dør

Reparation og vedligeholdelse

Er din glasdør beskadiget, så er hjælpen nær. Foruden levering og montering af glasdøre tager vi os nemlig også af diverse reparations opgaver i forbindelse dine eksisterende glasdøre. Som udgangspunkt løser vi langt de fleste typer glas opgaver, hvilket betyder, at foruden glasdøre kan vi også tilbyde hjælp til brusevægge og brusedøre, glasværn og meget mere. Hvis du i samme ombæring med reparation af din glasdør har brug for andet glasarbejde, så finder vi naturligvis også en løsning på dette.

Uanset hvor du ønsker at få monteret din nye glasdør eller repareret din gamle, så tøv ikke med at kontakte os. Som erfaren glarmester kan vi rådgive dig, således at du ender med den rette løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 60 22 96 62 eller ved at sende os en mail på kontakt@jgsmetal.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

 • Mere end 20 års erfaring

  Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os