Smed i Roskilde

Solidt smedearbejde – hver gang

Kompetencer til enhver opgave

Når du vælger os til din smedeopgave, er du garanteret en samarbejdspartner, der altid yder sit bedste for din tilfredshed. Vi leverer kvalitetshåndværk, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Vores smed i Roskilde har fokus på selv de mindste detaljer, så vi opnår et perfekt resultat.

Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til blandt andet:

Vores smed kan hjælpe dig i Roskilde, Køge, København og resten af Sjælland. Vi garanterer et komplet resultat, som vi altid kan stå inde for. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

smed arbejder

Erfaren smed i Roskilde

Med en bred vifte af kompetencer, kan vi garantere at kunne løse enhver opgave i højeste kvalitet. Vi kan løse alt fra grundlæggende smedearbejde til komplekse metalstrukturer. Vores smed i Roskilde arbejder med dine ønsker i fokus. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen. Derfor sørger vi for grundig dialog fra A-Z, så du er opdateret i hvert et step i dit projekt.

Vi er den rigtige samarbejdspartner for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Alle løsninger designes ud fra dine personlige præferencer. Hos os er du sikret et resultat, hvor design og funktionalitet forenes. Vores smed i Roskilde arbejder effektivt og løsningsorienteret, så vi opnår din fulde tilfredshed.

Kontakt vores eksperter i dag

Har du brug for hjælp fra en professionel smed? Vi yder kompetent rådgivning og vejledning, der sikrer, at vi finder frem til den bedste løsning. Få et uforpligtende tilbud fra vores smed i Roskilde, der matcher dine individuelle behov og ønsker for dit projekt. Kontakt vores eksperter på 60 22 96 62, eller send en mail til kontakt@jgsmetal.dk.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os