Smed i København

Mere end 20 års erfaring

Skræddersyede løsninger

Hos JGS Metal har vi opbygget en bred vifte af kompetencer efter mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både privat- og erhvervskunder, og hos os modtager du en løsning med fokus på dine unikke behov og ønsker til projektet. Vores smed i København gør en dyd ud af at levere kvalitetsresultater – hver gang.

Vi kan tilbyde unikke løsninger til blandt andet:

Uanset hvilken opgave du står overfor, så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig. Vores smed hjælper kunder i København, Roskilde, Køge og på resten af Sjælland. Vi garanterer et unikt håndværk, som du kan have glæde af i mange år frem.

glarmester måler

Alsidig smed i København

Vores smed i København går op i design og funktionalitet. Vi udfører professionelt smedearbejde, der altid lever op til den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Alle materialer udvælges nøje, så vi sikrer de bedste på markedet.

Står du overfor en hastesag? Vores erfarne smed er fleksibelt og løsningsorienteret i sit arbejde, og kan hjælpe dig, hvis du har akut brug for at fremskynde processen.

Vi har stort fokus på en ærlig kommunikation mellem dig og vores smed i København. Hos os er du altid opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Vores smed i København yder den bedste service, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning til dig.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Skal vi hjælpe med din opgave? Vores smed i København tilbyder kompetent rådgivning og vejledning. Vi garanterer en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Kontakt vores eksperter på 60 22 96 62, eller send en mail til kontakt@jgsmetal.dk.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os