ALTAN TIL DIN BOLIG

New Yorker-væg

FÅ EN SMUK OG LANGTIDSHOLDBAR ALTAN

Drømmer du om en smuk og funktionel altan? Hos JGS Metal har vi mange års erfaring i udførelse af unikke og ekstraordinære altaner til både privat- og erhvervskunder. Bor du i lejlighed, kan en balkon eller altan betyde, at din bolig føles større og måske ligefrem mere som et hus med egen have. En balkon eller altan kan ydermere forøge værdien af din bolig mærkbart – uanset hvilken type bolig du bor i. Vi har base i Køge og derfra hjælper vi kunder på hele Sjælland. Tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du drømmer om at få en ny smuk balkon eller altan.

Stålhegn til altan

DESIGN DIN EGEN ALTAN ELLER BALKON

Har du hus og have, kan en terrasse eller balkon give dig en følelse af mere plads og rum til familien, og når vennerne kommer til grillaften. Derudover kan terrassen skabe en bedre forbindelse mellem hus og have, og give dig en mere harmonisk bolig. Du kan vælge et design som passer lige præcis til dit behov, din smag og dit hus. Uanset hvilke forestillinger og drømme du har til din kommende altan eller balkon, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Vores høje serviceniveau betyder, at når løsningen til din nye altan eller balkon er fundet, visualiserer vi denne (evt. som en 3D illustration). Så er du sikker på, at løsningen bliver optimal. Efter tegningen er godkendt af dig, sættes produktionen i gang af vores kompetente smede i vores eget værksted.

Det giver dig tryghed for, at processen bliver som aftalt og kvaliteten er i højsædet. Når du vælger os til din samarbejdspartner, er du sikret en holdbarhed, som du med garanti kan nyde langt i fremtiden. Kontakt os på telefon 60 22 96 62 eller benyt kontaktformularen, hvorefter du vil blive kontaktet snarest. Vi kan hjælpe med alt fra new yorker væg, trapper, låger, stålgelænder, altaner og glarmesterarbejde.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os