Om os

Unikt design og solidt håndværk i metal

Bag JGS Metal står en håndfuld dygtige specialister som skaber løsninger i metal. Det giver dig den største sikkerhed for optimal kvalitet, finish og holdbarhed som du med garanti kan glæde dig over i mange, mange år.

JGS Metal er etableret i 2013 af smedemester Jonas Gosvig og har værksted i Køge på Sønder Viaduktvej 17 , hvorfra vi opererer på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Vores hold af specialiserede montører sørger for, at du kan få en af tidens mest sikre, smukke og avancerede carport løsninger, stålhegn, garageport og ståltrapper.

fælles foto af medarbejdere

Dygtige, faguddannede smede

Vores hold af faguddannede smede fremstiller din specieldesignede trappe, altan, balkon, hegn eller låge i jern, stål eller aluminium på vores eget værksted. Hos JGS Metal er du sikker på at få en løsning i metal, som er skabt til at dække lige netop dine behov og ønsker.

Samtidig garanterer vi, at kvaliteten er den bedste, hvilket betyder, at du er sikker på at få mindst mulig vedligeholdelse, længst mulig holdbarhed og størst mulig glæde over resultatet.

Du er velkommen til at besøge vores værksted og få en snak om mulighederne. Eller for at følge med i hvordan vi skaber din løsning.

Kontakt os på telefon 60 22 96 62 eller benyt kontaktformularen, hvorefter du vil blive kontaktet snarest.

Jonas Gosvig

Jesper Vaabengaard Jensen

Samie Marker Laibi

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os