VI TILBYDER INDIVIDUELLE OG CE-MÆRKEDE STÅLKONSTRUKTIONER

Eksklusive løsninger med fokus på sikkerheden

Skræddersyet stålkonstruktioner til din entreprise

Vi leverer individuelle løsninger, som passer til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi sørger altid for at have en tæt dialog og en god sparring med dig som kunde under hele processen, så vi kommer godt og sikkert i land med opgaven.

Når du samarbejder med os, kan du altid forvente velfungerende løsninger, hvor både kvalitet, økonomi, tid og nytænkning spiller en stor rolle.

Alle vores produkter er desuden 100 % danske, og vi er certificerede efter ISO 9001 og EN 1090-1 og kan udføre og CE-mærke stålkonstruktioner i EXC 3.

Vi anvender altid CE-mærkede materialer, certificerede svejsere og udannede svejsekoordinatorer.

helt ny trappe af stål

Få et tilbud på stålkonstruktioner til dit byggeprojekt

Vores stålkonstruktioner bruges til større byggeprojekter og entrepriser, hvor der er fokus på kvalitet og sikkerhed. Vi designer og projekterer nemlig hver eneste af vores stålkonstruktion fra bunden, således at alt bliver lavet ud fra lige netop dine ønsker og behov.

Ønsker du at få leveret langtidsholdbare stålkonstruktioner til dit projekt, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Vores smede har stor erfaring inden for produktion af stålkonstruktioner, så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med dit byggeprojekt. Du kan kontakte os på telefon 60 22 96 62 eller send os en mail på kontakt@jgsmetal.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os