Låger

Trådløse og fjernstyrede totalløsninger

Kunne du tænke dig at skabe en flot ramme om din ejendom med et stålhegn? Så lad JGS Metal udforme et stålhegn, en port eller en låge for dig, som både beskytter og skaber en flot harmonisk ramme om din ejendom. Vi fremstiller stålhegn og låger i vedligeholdelsesfrit, rustfrit eller galvaniseret stål. Vores værksted er beliggende i Køge, og herfra hjælper vi kunder på hele Sjælland med at udforme stålhegn samt smedejernsporte- og låger efter deres ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig?

Skal du bruge en havelåge eller låge til din indkørsel, så kan det naturligvis indgå i en samlet løsning.

Vi kan gøre sådan, at din låge til indkørslen automatiseres, så åbne- og lukkefunktion kan fjernstyres – eventuelt med samme trådløse enhed, som styrer carport og døre. Du kan dermed få en smart totalløsning, som kan gøre din hverdag nemmere.

Hvilket slags låge drømmer du om?

Er du i tvivl om, hvilket stålhegn du kunne tænke dig, så kommer vi gerne forbi din adresse og rådgiver dig. Her kan vi i fællesskab finde frem til den løsning, du leder efter og har behov for, og vi kan samtidig fortælle mere om vores priser på de løsninger, vi kan tilbyde.

Efterfølgende vil vi udarbejde en tegning eller en 3D illustration af din løsning, som du skal godkende. Når den er godkendt, går vi så i gang med at fremstille det stålhegn eller den låge, du har ønsket, på vores eget værksted.

Inden vi leverer det færdige resultat hos dig, så har vi naturligvis sørget for en montering på værkstedet, så vi sikrer os, at du får en løsning, som virker, og som er præget af høj kvalitet og flotte detaljer.

Få et tilbud på en låge skræddersyet efter dine behov

Hvis du kunne tænke dig at få mere information omkring dine muligheder, eller hvis du ønsker et godt tilbud på et stålhegn, ståltrapper, gelænder eller noget helt fjerde, så tag kontakt til os allerede i dag.

Du kan fange os på telefon 60 22 96 62 eller e-mail kontakt@jgsmetal.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage snarest muligt.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os