Smed i Køge

Unikke løsninger i metal

Bred vifte af kompetencer

Hos JGS Metal har vi over 20 års erfaring i branchen. Med vores brede vifte af kompetencer, er vi i stand til at udføre alt fra grundlæggende smedearbejde til komplekse metalstrukturer. Vores smed i Køge skræddersyr en løsning til enhver opgave, og vi kan hjælpe kunder i Køge, København, Roskilde og resten af Sjælland.

Vi kan tilbyde unikke løsninger til blandt andet:

Vi har fokus på selv de mindste detaljer i dit projekt. For os er det vigtigt, at du modtager et kvalitetshåndværk, der er holdbart langt ud i fremtiden.

der skæres i metal

Professionel smed i Køge

Vi har stor passion for et godt håndværk, og vi udfører solidt smedearbejde hver gang. Hos os er du sikret en smed i Køge, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Enhver opgave udføres med fokus på design og funktionalitet. Vi sætter os grundigt ind i dine specifikke behov og ønsker, så du bliver tilfreds med vores holdbare og unikke resultat.

Mangler du hurtig hjælp fra en smed i Køge? Panik ikke. Vi er vant til at tage os af hastesager. Vores dygtige smed i Køge er fleksibel og effektiv i sit arbejde, så vi er sikker på, at vi sammen nok skal finde den bedste løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vores professionelle smed i Køge står klar til at hjælpe dig. Vi sørger for at du modtager en skræddersyet løsning, der matcher dine personlige behov og ønsker. Hos os er du garanteret kompetent rådgivning og vejledning, så du føler dig i trygge hænder gennem hele processen. Kontakt os på 60 22 96 62, eller send en mail til kontakt@jgsmetal.dk.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os