Glasværn til altanen, terrassen og trappen

Vi kan hjælpe dig med monteringen

Tilpassede løsninger til dig

Hos JGS Metal har vi mange års erfaring inden for glarmesterfaget. Vi har hjulpet både private, erhverv, foreninger og offentlige institutioner med levering og montering af glasværn. Vores glasværn og glasgelænder er ideelle til udendørs terrasser, altaner, stål trapper og reposer.

Vores laminerede og hærdede glas er designet til at være næsten umulige at slå i stykker. Vi tilpasser vores løsninger efter dine specifikke ønsker og behov og fremstiller altid vores glasværn præcist efter dine mål.

Når det kommer til montering af glasværn, tilbyder vi flere forskellige muligheder:

 • Glasværn monteret i bundskinne
 • Glasværn monteret med punktbeslag
 • Glasværn monteret med klembeslag

Disse monteringsmuligheder er nogle af dem, vi tilbyder til vores kunder, og som oftest er de mest populære. Hvis du har brug for et tilbud på dit næste glasværn, kan du udfylde vores kontaktformular.

Forlæng levetiden på dit glasværn

Et glasværn med frie kanter kan med tiden blive påvirket af den konstante fugt, som lægger sig på den øverste kant. Dette kan føre til delaminering, hvilket gør at dit glasværn med tiden bliver misfarvet, mat eller fyldt med vand. For at undgå dette anbefaler vi at montere en håndliste.

En håndliste beskytter glassets øverste kant og aflaster samtidig trykket, der opstår, når nogen eksempelvis læner sig op ad gelænderet. Vi hjælper naturligvis gerne med montering af håndlisten. Du kan ringe til os på telefon 60 22 96 62, så vi kan tage en snak om dine ønsker og behov.

Din specialist i glasværn til altan, terrasse og trappe

Hos JGS Metal leverer vi glasværn af høj kvalitet. Vi sørger for, at dine krav bliver opfyldt, og at du får et slutresultat, der sikrer dig at både funktionalitet og æstetik er i top. Uanset om du har brug for et glasværn til privatboligen eller erhvervskontoret, står vi klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne glarmestre har stor erfaring med både produktion og montering af glasværn, hvilket betyder at du hos os altid kan få professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for hjælp til et glasværn, så kontakt os i dag på telefon 60 22 96 62 eller send en e-mail til kontakt@jgsmetal.dk. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Glasværn er elegante og smarte løsninger, hvor glas (typisk hærdet glas) bruges ved kanter og afgrænsninger, der hvor man ønsker afskærmning enten pga. sikkerheden eller for at beskytte privatlivet eksempelvis ved swimmingpools, afsatser, forhøjede terrasser eller altaner.

Hærdet glas har fået en special forarbejdning, der gør, at det er mange gange stærkere end almindeligt glas. Det er ikke brudsikkert, men betydeligt sværere at slå i stykker.

Montering af glasværn i bundprofilen kræver, at det som minimum opbygges af 12,76 mm hærdet og lamineret glas, da glasset ikke støttes på samme måde som eksempelvis ved montering med glasklemmer.

Hærdet glas kan tåle temperaturforskelle helt op til ca. 250 grader, hvor almindeligt glas kan tåle temperaturforskelle op til ca. 40 grader.

 • Mere end 20 års erfaring

  Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os