Glasværn til altanen, terrassen og trappen

Eksklusive løsninger med fokus på sikkerheden

Skræddersyet løsninger

I JGS Metal & Glas har vi mange års erfaring inden for  glarmesterfaget, hvilket betyder vi har hjulpet både private, erhverv, foreninger og det offentlige med levering og montering af glasværn. Glasværn og glasgelænder er ideelt til udendørs terrasser, altaner, trapper og reposer. Vores glas er lamineret og hærdet således at det nærmest er umuligt at slå i stykker. Vi skræddersyer vores løsninger efter dine ønsker og behov og vi udarbejder altid vores glasværn efter dine specifikke mål. Når glasværn skal monteres er der flere forskellige muligheder. Hos os kan du blandt andet få hjælp til:

 • Glasværn monteret i bundskinne
 • Glasværn monteret med punktbeslag
 • Glasværn monteret med klembeslag

Ovenstående er blot udpluk de monteringsmuligheder der findes, dog er det de mest populære og dermed de løsninger, vi oftest udfører for vores kunder.

helt ny trappe af stål

Beskyt dit glasværn mod delaminering

Glasværn med frie kanter vil med tiden blive påvirket af den konstante fugt der lægger sig ovenpå den øverste kant som er eksponeret. Delaminering er når dit glasværn med tiden bliver misfarvet, mat eller foilen bliver fyldt med vand. For at undgå dette anbefaler vi at monterer en håndliste. En håndliste vil både beskytte glassets øverste kant og samtidigt aflaster den også det tryk på glasset det vil forekomme når nogen læner sig op ad gelænderet. Har du brug for hjælp til montering af en håndliste, så kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette.

Glasværn skræddersyet til din altan, terrasse og trappe

Ønsker du at få monteret et flot og langtidsholdbart glasværn på enten din altan, terrasse eller trappe, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Vores glarmester har stor erfaring inden for produktion og montering af glasværn, så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med dit kommende glasværn. Du kan kontakte os på telefon 60 22 96 62 eller send os en mail på kontakt@jgsmetal.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

 • Mere end 20 års erfaring

  Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

 • Skræddersyede løsninger

  Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

 • Grundig dialog og god service

  Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os