Stålgelænder og altaner
til din bolig

Stålgelænder og altaner

Få en smuk og langtidsholdbar konstruktion

Skal din veranda, altan eller balkon skille sig ud fra naboens og pynte på dit hus? Så lad JGS Metal fremstille et flot stålgelænder eller en altan til dit hjem. En balkon eller altan kan forøge værdien af din bolig mærkbart – uanset hvilken type bolig du bor i. Bor du i lejlighed, kan en balkon eller altan betyde, at din bolig føles større og måske ligefrem mere som et hus. Du får adgang til en bid af det, der er udenfor i form af luft og udsigt.

Vi har base i Køge og derfra hjælper vi kunder på hele Sjælland med at få et smukt stålgelænder, balkon, altan eller noget helt fjerde.

helt nyt sort stålhegn

Løsninger der er tilpasset dine behov

Har du hus og have kan en terrasse eller balkon give dig en følelse af mere plads og rum til familien, og når vennerne kommer til grillaften. Derudover kan terrassen skabe en bedre forbindelse mellem hus og have, og give dig en mere harmonisk bolig.

Har du i dit hjem en niveauforskel som kræver et smukt stålgelænder, så får vi det til at passe ind i dit hjem ud fra dine ønsker og gode kompetencer. Vi får dit kommende gelænder til at passe ind, så den ikke føles forkert i forhold til din boligs forhold.

Du kan vælge et design som passer lige præcis til dit behov, din smag og dit hus. Vi fremstiller en løsning i vedligeholdelsesfrit rustfrit stål eller galvaniseret jern, som du kan nyde i mange år.

Vi kan det meste – kontakt os i dag

Vores høje serviceniveau betyder, at når løsningen er fundet, visualiserer vi denne (evt. som en 3D illustration). Så er du sikker på, at løsningen bliver optimal. Når tegningen er godkendt af dig, sættes produktionen i gang af vores kompetente smede i vores eget værksted.

Det giver dig tryghed for, at processen bliver som aftalt og kvaliteten er i højsædet. Og det sikrer en holdbarhed, som du med garanti kan nyde langt i fremtiden.  Kontakt Jonas på: 27 62 22 00 eller benyt kontaktformularen, hvorefter du vil blive kontaktet snarest. Vi kan hjælpe med alt fra stålgelænder og hele altaner til komplette løsninger indenfor ståltrapper.

3

Gode grunde til

At du skal vælge os

Hos JGS Metal ønsker vi at være der for dig, når du skal bruge en specialfremstillet løsning i metal og stål. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med skræddersyede fremstillinger, designet til at opfylde dine ønsker og behov. Vi vil være din foretrukne smed og du skal vælge os fordi:

  • Mere end 20 års erfaring

    Vi har mange års erfaring i smedebranchen og har derfor efterhånden fremstillet lidt af hvert. Vi ved hvad der virker og kan derfor levere den løsning du har behov for.

  • Skræddersyede løsninger

    Vi ved at ikke to projekter er ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i omgivelserne og sørger for at levere en løsning, hvor design og funktionalitet forenes.

  • Grundig dialog og god service

    Vi gør en dyd ud af at føre en gennemsigtig dialog med dig, så du altid er opdateret på tidsplaner og projektets fremskridt. Hos os får du kundeservice i øjenhøjde.

Kontakt os