Stålhegn og smedejernsporte- og låger

Kunne du tænke dig at skabe en flot ramme om din ejendom med et stålhegn? Så lad JGS Metal udforme et stålhegn, en port eller en låge for dig, som både beskytter og skaber en flot harmonisk ramme om din ejendom. Vi fremstiller stålhegn og låger i vedligeholdelsesfrit, rustfrit eller galvaniseret stål.

Vores værksted er beliggende i Køge, og herfra hjælper vi kunder på hele Sjælland med at udforme stålhegn samt smedejernsporte- og låger efter deres ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig?

Trådløse og fjernstyrede totalløsninger

Skal du bruge en havelåge eller låge til din indkørsel, så kan det naturligvis indgå i en samlet løsning.

Vi kan gøre sådan, at din låge til indkørslen automatiseres, så åbne- og lukkefunktion kan fjernstyres - eventuelt med samme trådløse enhed, som styrer carport og døre. Du kan dermed få en smart totalløsning, som kan gøre din hverdag nemmere.

Hvilket slags stålhegn drømmer du om?

Er du i tvivl om, hvilket stålhegn du kunne tænke dig, så kommer vi gerne forbi din adresse og rådgiver dig. Her kan vi i fællesskab finde frem til den løsning, du leder efter og har behov for, og vi kan samtidig fortælle mere om vores priser på de løsninger, vi kan tilbyde.​

​Efterfølgende vil vi udarbejde en tegning eller en 3D illustration af din løsning, som du skal godkende. Når den er godkendt, går vi så i gang med at fremstille det stålhegn eller den låge, du har ønsket, på vores eget værksted.

Inden vi leverer det færdige resultat hos dig, så har vi naturligvis sørget for en montering på værkstedet, så vi sikrer os, at du får en løsning, som virker, og som er præget af høj kvalitet og flotte detaljer.

Hør mere om dine muligheder med et stålhegn

Hvis du kunne tænke dig at få mere information omkring dine muligheder, eller hvis du ønsker et godt tilbud på et stålhegn, så tag kontakt til os allerede i dag.

Du kan fange os på telefon 27 62 22 00 eller e-mail jg@jgsmetal.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage snarest muligt.​

formular2@2x

Ja tak, jeg vil gerne have en snak med Jonas om en løsning i metal

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​facebook-white

​Find os på Facebook

Læs om de seneste nyheder og se billeder fra vores arbejdsopgaver.

Firma info

​Kontakt INFO

Tlf.: 27 62 22 00

E-mail: jg@jgsmetal.dk