Stålgelænder og altaner til din bolig

Få en smuk og langtidsholdbar konstruktion

Skal din veranda, altan eller balkon skille sig ud fra naboens og pynte på dit hus? Så lad JGS Metal fremstille et flot stålgelænder eller en altan til dit hjem. En balkon eller altan kan forøge værdien af din bolig mærkbart – uanset hvilken type bolig du bor i. Bor du i lejlighed, kan en balkon eller altan betyde, at din bolig føles større og måske ligefrem mere som et hus. Du får adgang til en bid af det, der er udenfor i form af luft og udsigt.

Vi har bage i Køge og derfra hjælper vi kunder på hele Sjælland med at få et smukt stålgelænder, balkon, altan eller noget helt fjerde.

Løsninger der er tilpasset dine behov

Har du hus og have kan en terrasse eller balkon give dig en følelse af mere plads og rum til familien, og når vennerne kommer til grillaften. Derudover kan terrassen skabe en bedre forbindelse mellem hus og have, og give dig en mere harmonisk bolig.

Har du i dit hjem en niveauforskel som kræver et smukt stålgelænder, så får vi det til at passe ind i dit hjem ud fra dine ønsker og gode kompetencer. Vi får dit kommende gelænder til at passe ind, så den ikke føles forkert i forhold til din boligs forhold. 

Du kan vælge et design som passer lige præcis til dit behov, din smag og dit hus. Vi fremstiller en løsning i vedligeholdelsesfrit rustfrit stål eller galvaniseret jern, som du kan nyde i mange år.

Vi kan det meste – kontakt os i dag

Vores høje serviceniveau betyder, at når løsningen er fundet, visualiserer vi denne (evt. som en 3D illustration). Så er du sikker på, at løsningen bliver optimal. Når tegningen er godkendt af dig, sættes produktionen i gang af vores kompetente smede i vores eget værksted.

Det giver dig tryghed for, at processen bliver som aftalt og kvaliteten er i højsædet. Og det sikrer en holdbarhed, som du med garanti kan nyde langt i fremtiden. 

Kontakt Jonas på: 27 62 22 00 eller benyt kontaktformu​laren, hvorefter du vil blive kontaktet snarest.

formular2@2x

Ja tak, jeg vil gerne have en snak med Jonas om en løsning i metal

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​facebook-white

​Find os på Facebook

Læs om de seneste nyheder og se billeder fra vores arbejdsopgaver.

Firma info

​Kontakt INFO

Tlf.: 27 62 22 00

E-mail: jg@jgsmetal.dk