New Yorker væg fremstilles og monteres

Drømmer du om en stilren og moderne New Yorker væg i dit hjem? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JGS Metal i Køge kan vi tilbyde en speciallavet New Yorker væg, så kunne du tænke dig en moderne og unik løsning, står vi klar til at hjælpe dig.

Fra vores adresse i Køge kører vi ud til privatpersoner på hele Sjælland for at montere den nye glasvæg til en billigere pris end vores konkurrenter.

Hvordan laver man en New Yorker væg?

Når vi får en henvendelse fra en kunde, der kunne tænke sig at få monteret en af de populære New Yorker vægge i sit hjem, starter vi altid med at tage på et indledende og uforpligtende kundebesøg, hvor vi snakker om, hvor væggen skal monteres henne, og hvilken funktion den skal have - for eksempel om den skal være med eller uden dør. Herefter måler vi op, så vi ved, hvor stor den ønskede New Yorker væg skal være.​

Efter besøget udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris ud fra de informationer og de mål, vi har fået ude hos kunden. Hvis tilbuddet bliver godkendt af kunden, går vi i gang med at fremstille den unikke væg på vores værksted, og når den er færdigproduceret, sørger vi for montering ude hos kunden.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige løsninger og priser, vi kan tilbyde, når det kommer til en New Yorker væg, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi tager imod opgaver på hele Sjælland.​

formular2@2x

Ja tak, jeg vil gerne have en snak med Jonas om en løsning i metal

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​facebook-white

​Find os på Facebook

Læs om de seneste nyheder og se billeder fra vores arbejdsopgaver.

Firma info

​Kontakt INFO

Tlf.: 27 62 22 00

E-mail: jg@jgsmetal.dk