Få et gratis tilbud

Udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller interesseret i at få hjælp til smedearbejde fra vores dygtige specialister.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en specialdesignet garageport

Skal din bil forkæles hver gang den vender hjem fra køreturen?

Lad JGS metal i Køge sørger for, at du får en funktionel, smuk og sikker garageport i tysk kvalitet fra Hörmann – én af verdens førende portproducenter.

​Vi hjælper både private og erhvervskunder i områderne omkring København og resten af Sjælland.

Med otte års erfaring inden for porte, er det vores klare anbefaling, at vælge Hörmanns. Det betyder at du, sammen med os, kan designe den perfekte smedejernslåge til netop dit hjem og din bil!

Topmoderne garageporte i mange farver

Hörmanns Foredrage findes i mange forskellige overfladestrukturer samt 15 forskellige standard farver. Samtidig er sikkerheden helt uovertruffen.

​Når den automatiserede garageport er lukket, går løftesikringen automatisk i funktion og beskytter garageporten mod uønsket åbning. På den måde undgår du ubudne gæster, der ønsker at få fingrene i dine private ejendele.

Åbne- og lukkefunktion er automatiseret, og kan styres via en trådløs fjernbetjening eller kodetastatur.

​Du har endvidere mulighed for at installere en app på din mobiltelefon, så du kan åbne og lukke Foredragens låge fra din indkørsel og for eksempel undgår at skulle stå ud af bilen i regnvejr.

Åbne- og lukkefunktion er automatiseret, og kan styres via en trådløs fjernbetjening eller kodetastatur.

​Du har endvidere mulighed for at installere en app på din mobiltelefon, så du kan åbne og lukke Hörmann Foredragens låge fra din indkørsel, og for eksempel undgår at skulle stå ud af bilen i regnvejr.

Vi gør dine drømme til virklighed

Hörmanns garageporte giver dig rig mulighed for at designe den perfekte smedekonstruktion efter dine præferencer og behov.

​Vi hjælper dig med at gøre det til virkelighed og guider dig igennem hele processen, så du opnår den absolut bedste løsning! Vi hjælper dig gerne en mulig pris og tilbud på dit projekt.

​​Høre mere om dine muligheder

Kontakt os allerede i dag på telefon 27 62 22 00 eller skriv til os på e-mail jg@jgsmetal.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig snarest.

formular2@2x

Ja tak, jeg vil gerne have en snak med Jonas om en løsning i metal

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​facebook-white

​Find os på Facebook

Læs om de seneste nyheder og se billeder fra vores arbejdsopgaver.